lørdag 31. juli 2010

Tilbake

Er tilbake i tårnet igjen etter to dager hjemme,grunnet regn og dårlig sikt. I dag lørdag den siste dagen i juli har det vært opphold, men sterk vind. Fint turvær med mange besøkende.  Per

mandag 26. juli 2010

En fin kveld.

Degernes i forgrunnen, med Jonsknuten ved Kongsberg til venstre og Gaustadtoppen til høyre.
Høgevarde på Norefjell.

Utenlandsbesøk

Tysk gutt falt i myra.
Etter.
 Foto: Harald Dillevik

Storfint besøk på Linnekleppen

Stortingsrepretesentant Jenny Klinge fra justiskomiteen tok seg tid til å komme på besøk for å prate om Linnekleppens framtid.
Dag Friberg fra Linnekleppens venner disket opp med herlige viltretter.
Elg, rådyr og villsvin med tilbehør.
Foto: Harald Dillevik

onsdag 21. juli 2010

Hei igjen !
Har tatt en tur hjem i dag, har jo vært litt utrykt vær den siste tiden så brannfaren er ikke stor.Mobiltelefonen min havarerte også i går,så nå har jeg kjøpt en ny ,,moderne", man klarer seg ikke uten her .Handla inn nye forsyninger, så nå går det en stund igjen.Reiser inn i morger tidlig. Da skal jeg plukke blåbær,m/vaniljesaus hmuuuu!!!!!          Mvh     Per Kleppen

torsdag 15. juli 2010

Spettmeis

Disse bildene har jeg fått av Alise Bergsletten, hun skriver:



Hei 
Sender deg bilder av reir-plassen til spettmeisen. På det ene bildet har den murt igjen åpningen. Tror den lager det av spytt og leire.

Alise

Bildene er tatt like i nærheten av Linnekleppen.

Uvær over Østlandet

Natt til 13. juli hadde jeg orkesterplass til sommerens verste uvær! Det er fascinerende så lenge det er på avstand. Jeg så uværet komme nesten i Danmark, det kom kjapt glidene inn over Østlandet. Jeg skuet det hele i 180 grader. Jeg hadde flere lynnedslag tett inn på, og trodde tårnet ville eksplodere. En sterk opplevelse.

mandag 12. juli 2010

Nå er  internett på nett her igjen.Mens jeg sitter her å skriver blir det stor røkutvikling mot Bønsetret i Aremark, og det blir litt liv og røre for å få melde fra om dette og å få brannmannskapene ut.Ellers går livet sin vante gang her ute,folk kommer og går selv om det regner litt.Fredag hadde jeg besøk fra Tindlund forlag som skal utgi bok om friluftsliv og mat,her ble det laget pannekaketårn med skogsbær, og prøvesmakt!!! I dag besøk fra NRK Østfold, så det skjer jo ting her også.

                                                        Hilsen Per i tårnet